Elérhetőség


Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, kérlek, töltsd ki a lenti űrlapot. Figyelj e-mail címed pontos begépelésére, hogy megkapd a válaszomat.

Amennyiben új medicinás szakmai kérdésedre* szeretnél választ kapni, arra kérlek, hogy azt mindenképpen személyes konzultáció keretein belül – vagy az ingyenesen(!!!) elérhető szakmai GNM Fórumon tedd fel. Az ingyenes tájékoztatás feltétele mindössze annyi, hogy a kérdésedre adott válaszom egyidejűleg mások tanulását, fejlődését is szolgálhassa – és az öt biológiai természettörvényt még a kérdés feltevését megelőzően alaposan tanulmányozd át a Szerv Atlasz zöld hátteres alapismeretek részéből.

Hálásan köszönöm, hogy szakmai kérdéseiddel kizárólag a megjelölt kommunikációs csatornákat használod. Az általános, technikai és egyéb kérdésekre 3 munkanapon belül válaszolok, amennyiben az alábbi űrlappal küldöd el az üzenetedet. Köszönöm, hogy röviden és lényegre törően fogalmazol. Baráti üdvözlettel, Vajai M. Vadvirág

________________________________________________________________________________
* Konkrét elváltozásokkal, megbetegedésekkel, az új medicina működésével kapcsolatos szakmai kérdések, amik magukba foglalják a lelki konfliktusok megoldását és a fizikai közérzet javításával kapcsolatos tapasztalatokat.


Captcha:
13 + 12 =